کافه آسمون

آموزش تهیه آفوگاتو به روش ایتالیایی و مدرن

فهرست مطالب

آفوگاتو یک دسر ایتالیایی است که از مخلوط قهوه و بستنی (قهوه بستنی نیز نامیده می شود) تهیه می شود.

کلمه آفوگاتو در ایتالیایی به معنای غرق شدن است.

این دسر از گذشته تا به امروز توانسته است جایگاه خود را در فهرست غذایی حفظ کند.

علاوه بر ایتالیا ، در منوهای قهوه سایر کشورها (مانند انگلستان ، ایالات متحده و ایالات متحده) نیز می توان از آن استفاده کرد )

آفوگاتو در انگلستان توسط شخصی به نام جیمی الیور مشهور است و به یک دسر محبوب تبدیل شده است.

جیمی الیور در برخی از برنامه های تلویزیونی توانست این دسر را به سایر آشپزهای انگلیسی معرفی کند

تا آنها نیز بتوانند این دسر خوشمزه را به فهرست غذا اضافه کنند.

آفوگاتو

با این حال ، علی رغم محبوبیت آفوگاتو در انگلیس و استرالیا ، آمریکایی ها هنوز از وجود این دسر خوشمزه و دستورالعمل های آن اطلاع ندارند.

با این حال ، این دسر به سرعت در آمریکا چنان محبوب شد که در سال 2016 به فهرست فصلی اضافه شد.

آفوگاتو مواد بسیار ساده ای دارد و فقط از دو فنجان قهوه و بستنی درست می شود.

اگر می خواهید ، می توانید کمی شیرین قهوه بخورید ، یا مقدار کمی قهوه را ترجیح می دهید.

توصیه می کنیم این دسر خوشمزه را یک بار امتحان کنید. قطعاً به یکی از دسرهای مورد علاقه شما تبدیل خواهد شد.

طرز تهیه آفوگاتو

  • بستنی وانیلی یا شیر بسته به ذائقه شما دو قاشق
  • 50 میلی گرم قهوه داغ یا اسپرسو
  • همچنین می توانید از بیسکویت ، ویفر ، شکلات استفاده کنید و مطابق با سلیقه خود تزئین کنید.

برای تهیه این دسر هرگز از قهوه آماده استفاده نکنید.

لطفا توجه داشته باشید که قهوه مورد نیاز برای تهیه آفوگاتو باید اسپرسو باشد.

و توسط دستگاه های قهوه مانند دستگاه های اسپرسو تهیه می شود.

قبل از پایین آمدن دما ، اسپرسوی آماده شده را روی بستنی بریزید.

ویژگی های مهم تهیه آفوگاتو

  1. اسپرسو را به بستنی داغ اضافه کنید.
  2. آفوگاتو باید گرم سرو شود ، این بدان معناست که شما هرگز نباید بگذارید سرد شود.
  3. بستنی نباید کاملا ذوب شود. قبلش باید دسر را بخورید
  4. وقتی قهوه آماده شد ، آن را درون اسپرسو و شکلات بریزید تا خوشمزه تر شود و سپس آن را به ظرف بستنی اضافه کنید.
  5. برای تغییر طعم و تنوع می توانید از انواع نوشیدنی ها مانند شربت ها نیز در ترکیب آفوگاتو استفاده کنید.
  6. در برخی موارد ، اگر به قهوه دسترسی ندارید و می خواهید دسر ایتالیایی را بخورید ، می توانید به جای قهوه از چای ماتچا استفاده کنید.
  7. برای تزئین آفوگاتو علاوه بر بیسکویت و شکلات می توانید از بادام زمینی و گردو نیز استفاده کنید.
  8. علاوه بر فنجان های قهوه ، می توانید این نوشیدنی خود را در فنجان های بستنی نیز تهیه کنید.

بهترین روش آماده کردن آفوگاتو

همانطور که در بالا ذکر شد ، الزامات اساسی تهیه آفوگاتو بستنی و اسپرسو است

که مقدار آن مطابق با سلیقه شما انتخاب می شود.

اما در کافه ها و کافه رستوران ها برای هر بار شات از 25-28 سی سی یا دو شات 50 یا 56 سی سی قهوه اسپرسو استفاده می شود.

بسته به میزان اسپرسو ، یک یا دو قاشق بستنی را در یک فنجان یا لیوان بریزید و در آخر قهوه اسپرسوی گرم را روی بستنی بریزید.

برای تهیه آفوگاتو در خانه می توانید از ابزارهایی مانند دستگاه اسپرسو یا موکاپات استفاده کنید.

می توانید ظرف اسپرسوی زیرین را با آب پر کنید. مخزن وسط را با مقدار لازم پودر قهوه پر کنید.

سپس آن را روی شعله گاز سبک قرار دهید و صبر کنید تا اسپرسو آماده شود.

بعد از پخت و پز ، اسپرسوی داغ را روی بستنی درون فنجان بریزید.

شایان ذکر است که اصل جذابیت و منحصر به فرد بودن این دسر در ترکیب اسپرسوی گرم و تلخ سرد و شیرین است.

منابع:

خبر مهمان
یاد خبر