اگر عاشق قهوه هستید ، احتمالاً نام عربیکا را شنیده اید. عربیکا یکی از معروف ترین انواع قهوه است که دارای بزرگترین زمین قابل کشت در جهان است.
در صورت نیاز به یک خواب آرام و دلپذیر ، پیشنهاد می کنیم از قهوه عربیکا استفاده کنید که دارای کافئین بسیار کمتری است.
اگر شما علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر در مورد نژاد قهوه عربیکا هستید ، از شما دعوت می کنیم این مقاله را تا انتها بخوانید.
قهوه عربیکا
عربیکا یکی از معروف ترین انواع قهوه است که بیشترین سطح قابل کشت در جهان را دارد و گران تر و البته خوش طعم تر از انواع دیگر آن است.
درختان این نوع قهوه ها در ارتفاع 800 تا 2000 متر کاشته می شوند و به همین دلیل قهوه کوهی نیز نامیده می شود.
عربیکا سالانه حدود 70 درصد از تولید قهوه در جهان را تشکیل می دهد.
درخت قهوه عربیکا بومی مناطق کوهستانی یمن ، سودان و اتیوپی است ، اما امروزه کشورهایی مانند برزیل ، جامائیکا و کلمبیا بهترین تولید کنندگان هستند.
تاریخ:
این احتمال وجود دارد که گونه عربیکا متعلق به کشورهای عربی باشد. درختان قهوه عربیکا در مناطق کوهستانی یمن ، اتیوپی (جنوب غربی) ، سودان (جنوب شرقی) و گواتمالا رشد می کنند.
گیاهان قهوه به عنوان قهوه طبقه بندی می شوند ، آنها بوته هایی همیشه سبز هستند که در حال حاضر در مناطق مختلف جهان رشد می کنند ، اما بیشتر این درختان در ارتفاعات رشد می کنند.
به دلیل رشد گیاهان قهوه عربیکا در مناطق کوهستانی ، قهوه ابتدا در کوههای اتیوپی رشد می کند ، جایی که نوسانات دما در طول سال نسبت به جاهای دیگر کمتر است.
Coffea Arabica اولین نوع درخت قهوه کشت شده است و هنوز هم بالاترین رشد و پرورش را در جهان دارد و طرفداران زیادی در بین مردم دارد. این نوع با سایر قهوه های تجاری ، کافیا کیفورا یا روبوستا تفاوت چشمگیری دارد بهتر است.
ویژگی های قهوه عربیکا
ظاهر دانه ها:
بیضی تر از سایر دانه های قهوه ، یک دانه صاف و صاف است ، خطی که دانه را به دو قسمت تقسیم می کند ، منحنی و به شکل S است.
دانه های قهوه عربیکا کمی بزرگتر از انواع دیگر قهوه هستند ، بنابراین فنجان های قهوه بیشتری برای استفاده در یک محصول خواهید داشت.
ویژگی های گیاه:
درختان قهوه عربیکا را می توان در ارتفاع حدود هزار تا دو هزار متری سطح دریا پرورش داد. این گونه نسبت به شرایط آب و هوایی بسیار حساس بوده و در برابر آفات نیز آسیب پذیر است و به دلیل ارتفاع زیاد ، دانه پیچیده تر و طعم پیچیده و گسترده تری دارد.
ویژگی های طعم:
از دیگر ویژگی های قهوه عربیکا می توان به عطر و طعم گسترده آن اشاره کرد ، می توانید رنگی ، میوه ای ، شکلاتی ، مغز ، مرکبات و غیره پیدا کنید. طعم این نوع قهوه ها.
تلخی این نوع قهوه نسبت به نژادهای دیگر قهوه کمتر است ، حتی اگر از این قهوه یک تفت تیره داشته باشید.
خواص:
اگر به خواب آرام و دلپذیری نیاز دارید ، پیشنهاد می کنیم از قهوه عربیکا استفاده کنید که دارای کافئین بسیار کمتری است. لازم به ذکر است که حدود سه چهارم مردم جهان از این قهوه استفاده می کنند.
فواید قهوه عربیکا
- طعم منحصر به فرد و فوق العاده
- کمتر ترش
- کافئین کمتری نسبت به دانه های روبوستا دارد که باعث آرامش می شود
- حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است که برای جلوگیری از سرطان مفید است.
- این فواید ضد میکروبی دارد
- پیشگیری از آلزایمر ، پارکینسون و اختلالات حافظه
- افزایش تولید اندورفین در بدن
- کاهش وزن و کاهش وزن به دلیل کافئین
- ناخن ها و استخوان ها را به دلیل وجود پتاسیم در آنها تقویت کنید
معایب قهوه عربیکا
- گرانتر از سایر محصولات
- آسیب پذیری در برابر آفات
- قند و چربی بیشتری نسبت به دانه های روبوستا دارد
- اسیدیته کمتر از قهوه های دیگر است