در حالی که اکثر ما با قهوه آشنا هستیم (مانند duh ، این یک وب سایت قهوه است!) ، چای قهوه گیلاس ، که به آن چای آبشار نیز می گویند ، زیاد روشن نمی شود. بنابراین ، ما یک پایه را روی پل بی ادعا اما کامل بین قهوه و چای قرار می دهیم.
کاسکارا در زبان اسپانیایی به معنای “پوسته” است و گرچه هنوز در جهان غرب بسیار رایج نیست ، اما تاریخچه این نوشیدنی قرن ها به اتیوپی برمی گردد (و جای تعجب نیست که آنجا محل تولد قهوه است) ، جایی که آن را قشر می نامند “. قهوه میوه ای گوشتی شبیه به گیلاس است و دانه های قهوه ای که می شناسیم دانه های بوداده این گیلاس ها هستند. برای بدست آوردن بذرها باید گوشت میوه آن برداشته شود. وقتی قهوه با دقت فراوری شد ، گوشت را می توان خشک کرد و سپس به صورت چای دم کرد.
چرا آبشار یک ستاره در حال ظهور است؟ اول ، پایدار است – آنچه که “زباله” از فرآوری قهوه در نظر گرفته می شود ، اکنون یک نوشیدنی فوق العاده است که بهترین های جهان ، قهوه و چای را با هم ترکیب می کند و منبع درآمد اضافی برای کشاورزان فراهم می کند.
کاسکارا همچنین دارای آنتی اکسیدان زیادی است. بنابر گزارش جدول ظرفیت جذب رادیکال اکسیژن (ORAC) ، کاسکارا چهارمین ابرغذای غنی از آنتی اکسیدان در جهان است که 78 برابر آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به زغال اخته و انار دارد. همچنین می تواند فاکتور نوروتروفیک مشتق از مغز را تقویت کند. (BDNF) ) ، که باعث حفظ سلامت مغز ، حافظه و تمرکز می شود. Cascara حاوی کافئین کمتری نسبت به قهوه است ، بنابراین هنگام جستجوی یک نوشیدنی خوب با یک ضربه کوچک ، آن را به گزینه ای مناسب تبدیل می کند.
بنابراین مزه آبشار چطور است؟ این مانند چای گیاهی است که طعم شیرین و میوه ای گیلاس های قهوه را نشان می دهد.
در اینجا 3 دستور العمل مورد علاقه ما وجود دارد ، آن را امتحان کنید!
آبشار آب پز گرم:
- آب را تا 95 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- 6 گرم آبشار را به ازای هر 100 میلی لیتر آب قرار دهید.
- به صورت چای بجوشانید و اجازه دهید 4-8 دقیقه خیس بخورد.
- با استفاده از یک پیستون یا الک صاف کنید. لذت بردن!
آبشار برای پخت و پز سرد:
- به ازای هر 10 گرم آبشار ، 100 میلی لیتر آب در دمای اتاق بریزید و در ظرف درب دار بریزید.
- بگذارید تا خیس بخورد 12 ساعت پوشیده شود.
- با استفاده از یک پیستون یا الک صاف کنید.
- آن را روی یخ بگذارید یا تا یک هفته در یخچال قرار دهید. لذت بردن!
چای کاسکارا:
- از 250 میلی لیتر آب سرد Cascara استفاده کنید.
- 5 میلی لیتر آب لیمو تازه را مخلوط کنید (مطابق با مزه آن تنظیم کنید).
- 7.5 گرم شکر یا شربت ساده اضافه کنید (مطابق طعم آن تنظیم کنید).
- آن را روی یخ سرو کنید و با یک تکه لیمو تزئین کنید.
سری محدود Cascara ما را از کلمبیا ، سن آدولفو و La Estrella Geisha امتحان کنید.
نمی توانید تصمیم بگیرید کدام یک را امتحان کنید؟ بسته Cascara Duo را دریافت کنید!