کافه آسمون

کاسکارا – جایی که قهوه چای را ملاقات می کند

فهرست مطالب

در حالی که اکثر ما با قهوه آشنا هستیم (مانند duh ، این یک وب سایت قهوه است!) ، چای قهوه گیلاس ، که به آن چای آبشار نیز می گویند ، زیاد روشن نمی شود. بنابراین ، ما یک پایه را روی پل بی ادعا اما کامل بین قهوه و چای قرار می دهیم.

کاسکارا در زبان اسپانیایی به معنای “پوسته” است و گرچه هنوز در جهان غرب بسیار رایج نیست ، اما تاریخچه این نوشیدنی قرن ها به اتیوپی برمی گردد (و جای تعجب نیست که آنجا محل تولد قهوه است) ، جایی که آن را قشر می نامند “. قهوه میوه ای گوشتی شبیه به گیلاس است و دانه های قهوه ای که می شناسیم دانه های بوداده این گیلاس ها هستند. برای بدست آوردن بذرها باید گوشت میوه آن برداشته شود. وقتی قهوه با دقت فراوری شد ، گوشت را می توان خشک کرد و سپس به صورت چای دم کرد.

چرا آبشار یک ستاره در حال ظهور است؟ اول ، پایدار است – آنچه که “زباله” از فرآوری قهوه در نظر گرفته می شود ، اکنون یک نوشیدنی فوق العاده است که بهترین های جهان ، قهوه و چای را با هم ترکیب می کند و منبع درآمد اضافی برای کشاورزان فراهم می کند.

کاسکارا همچنین دارای آنتی اکسیدان زیادی است. بنابر گزارش جدول ظرفیت جذب رادیکال اکسیژن (ORAC) ، کاسکارا چهارمین ابرغذای غنی از آنتی اکسیدان در جهان است که 78 برابر آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به زغال اخته و انار دارد. همچنین می تواند فاکتور نوروتروفیک مشتق از مغز را تقویت کند. (BDNF) ) ، که باعث حفظ سلامت مغز ، حافظه و تمرکز می شود. Cascara حاوی کافئین کمتری نسبت به قهوه است ، بنابراین هنگام جستجوی یک نوشیدنی خوب با یک ضربه کوچک ، آن را به گزینه ای مناسب تبدیل می کند.

بنابراین مزه آبشار چطور است؟ این مانند چای گیاهی است که طعم شیرین و میوه ای گیلاس های قهوه را نشان می دهد.

در اینجا 3 دستور العمل مورد علاقه ما وجود دارد ، آن را امتحان کنید!

آبشار آب پز گرم:

  1. آب را تا 95 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  2. 6 گرم آبشار را به ازای هر 100 میلی لیتر آب قرار دهید.
  3. به صورت چای بجوشانید و اجازه دهید 4-8 دقیقه خیس بخورد.
  4. با استفاده از یک پیستون یا الک صاف کنید. لذت بردن!

آبشار برای پخت و پز سرد:

  1. به ازای هر 10 گرم آبشار ، 100 میلی لیتر آب در دمای اتاق بریزید و در ظرف درب دار بریزید.
  2. بگذارید تا خیس بخورد 12 ساعت پوشیده شود.
  3. با استفاده از یک پیستون یا الک صاف کنید.
  4. آن را روی یخ بگذارید یا تا یک هفته در یخچال قرار دهید. لذت بردن!

چای کاسکارا:

  1. از 250 میلی لیتر آب سرد Cascara استفاده کنید.
  2. 5 میلی لیتر آب لیمو تازه را مخلوط کنید (مطابق با مزه آن تنظیم کنید).
  3. 7.5 گرم شکر یا شربت ساده اضافه کنید (مطابق طعم آن تنظیم کنید).
  4. آن را روی یخ سرو کنید و با یک تکه لیمو تزئین کنید.

سری محدود Cascara ما را از کلمبیا ، سن آدولفو و La Estrella Geisha امتحان کنید.

نمی توانید تصمیم بگیرید کدام یک را امتحان کنید؟ بسته Cascara Duo را دریافت کنید!