شما بارها اصطلاح “سرریز” را شنیده اید و همیشه دوست داشته اید یک لیوان را امتحان کنید. اما هر وقت وقت سفارش شما باشد ، با یک شرط بندی مطمئن روبرو خواهید شد – یک آمریکایی یخ زده (که اتفاقاً از یک گل اسپرسو ساخته می شود)!
برای کسانی که به دنبال افزایش تجربه نوشیدن قهوه خود هستند ، ریختن قهوه راهی کاملاً واضح برای تهیه دم کرده معطر و تمیز است. در واقع ، شما فقط یک مخروط کاغذی روی فنجان ریخته خود قرار دهید که روی فنجان قهوه خود شما نشسته است.
اگر قبلا قهوه را امتحان نکرده اید ، قطعاً یک فنجان عالی را از دست می دهید. حتی بنیانگذار ما ، پل ، از روش ریختن برای تهیه قهوه خود هر روز استفاده می کند! به گفته وی ، این بهترین راه برای گذراندن روز است.
در اینجا 4 دلیل وجود دارد که باید روز خود را با یک لیوان خوب ریختن شروع کنید:
1. هرکسی می تواند این کار را انجام دهد.
ساده ، سریع و مقرون به صرفه است.
برای ریختن به هیچ چیز پیچیده ای احتیاج ندارید ، فقط به این 3 مورد نیاز دارید – آب ، قهوه و فیلتر. و از آنجا که هیچ زمان شیب زیادی لازم نیست ، کل مراحل پخت و پز واقعا سریع است. خیلی هم هست
نگران نباشید ، دقیقاً مانند تسلط بر هر مهارت جدید ، تنها چیزی که لازم دارید این است که قبل از اینکه مهارت های خود را بسازید و کنترل بهتری بر روش ریختن داشته باشید ، کمی تمرین کنید.
2. حتی افراد حرفه ای نیز از آن استفاده می کنند.
ممکن است ساده ترین راه تهیه باشد ، اما سخت ترین روش نیز است. روش ریختن احتمالاً خالص ترین و خالص ترین روش تهیه و نوشیدن قهوه است ، بنابراین شما آن را به عنوان انتخابی برای قهرمانی های قهرمانی مشاهده خواهید کرد. وقتی رستوران ها طعم دهنده های جدید قهوه را امتحان می کنند ، از این روش دم کردن استفاده می کنند تا حد امکان به طعم واقعی نزدیک شوند.
3. کنترل بیشتر طعم قهوه شما.
در مقایسه با یک قهوه جوش سنتی ، روش ریختن به شما آزادی و خلاقیت بیشتری می دهد تا هر طور که می خواهید آماده کنید.
می توانید قبل از ریختن آب روی محل های قهوه مورد علاقه خود ، آب را گرم کرده و بگذارید تا در دمای دلخواه شما خنک شود. توصیه می کنیم حتماً آن را در دمای 90-95 درجه سانتیگراد داشته باشید ، بنابراین در همین محدوده بازی کنید. می توانید میزان حبوبات را تغییر دهید یا حتی مقدار آسیاب را تنظیم کنید. همچنین می توانید میزان ریختن را کنترل کرده و احتمالاً لجن را هنگام ریختن هم بزنید. اگر از فیلترهای کاغذی استفاده می کنید ، حتما آن را با آب داغ بشویید – هم طعم کاغذ را بگیرید و هم لیوان خود را گرم کنید.
4. تمیز کردن آسان!
بنابراین ، علاوه بر طعم خالصی که به وضوح به ریختن داده می شود ، Paul این روش آماده سازی را دوست دارد زیرا تمیز کردن آن بسیار آسان است!
آن را می جوشاند ، فیلتر کاغذ را با پایه مرطوب می گیرد و دور می اندازد! و برای کسانی که حتی یک گزینه سازگار با محیط زیست می خواهند ، میکروپوش هایی داریم که نیازی به فیلتر کاغذ ندارند. ببینید تیم ما در مورد این چرخ دنده های مختلف چه گفته است.
اگر قبلاً هرگز سعی در ریختن نداشته اید ، خودتان آن را امتحان کنید و دریابید که چگونه می توانید فنجان قهوه روزانه خود را به سطح بالاتری برسانید. منتظر چی هستی در اینجا بسته مبتدیان ما برای شروع سفر است.
به ما اعتماد کنید ، هرگز به گذشته نگاه نخواهید کرد!
منابع:
https://totallyuniquelife.com/4-reasons-y– باید- در-نوشیدن-ریختن-بیش از قهوه /
https://www.
https://www.justpourcoffee.com/blogs/perk-pods-blog/5- دلایل-چرا-باید-برای-ریختن-قهوه-سوئیچ کنید
https://sprudge.com/world-brewers-cup-102370.html