کافه آسمون

آیا به کتری گردن غاز نیاز دارید؟

فهرست مطالب

چرا یک قوری غاز زندگی شما را تغییر می دهد

کافه پرک Hario Gooseneck Makerاگر هنوز در تلاش برای تهیه بهترین قهوه در جهان هستید ، ادامه مطلب را بخوانید! این می تواند چشمان شما را باز کند.

آیا آن قوری های شیک را دیده اید که دارای جرقه های نازک و منحنی باشد؟ اگر شما یک عاشق قهوه واقعی هستید ، شرط می بندیم که چنین چیزی داشته باشید. و اگر تا به حال به داشتن یکی از آنها فکر کرده اید ، در اینجا چند دلیل وجود دارد که چرا این بهترین حرکت متخصص قهوه است که می توانید انجام دهید.

در اینجا در پرک ، ما نظرات زیادی دریافت کردیم – ادعا می کنیم که یک کتری غول پیکر ابزاری برای قهوه است که زندگی را تغییر می دهد.

“قبلاً فکر می کردم از کتری غبغب فقط برای خنک جلوه دادن باریستاها استفاده می شود ، اما از وقتی آن را دریافت کردم ، تجربه من در تهیه قهوه کاملاً تغییر کرده است.” – آنجلا ، علاقه مند به قهوه و مشتری قهوه پرک.

به نظر شما این اغراق است؟ نیست! حال ، بیایید به دنیای قوری های گردن غاز برویم.


قهوه هدیه قوری قهوه هاریو Gooseneckکنترل کامل سرعت ریختن

برای بهترین روش ریختن قهوه ، متخصصان قهوه توصیه می کنند آب گرم خود را به روشی دقیق بریزید. از مرکز قهوه تا لبه خارجی مخروط فیلتر خود را به آرامی ریخته و به صورت مارپیچ به طور ثابت حرکت کنید. اینجاست که کتری غاز مهم می شود.

هنگام استفاده از یک کوزه معمولی با یک جوش بزرگ ، آب گرم با سرعت ناهموار جریان می یابد و قهوه را با اسپری آبیاری می کند. تا به حال برای شما اتفاق افتاده؟

تو تنها نیستی. ما آنجا بودیم. ما این کار را کردیم با داشتن کتری با گردن غاز ، این مشکلات از گذشته است!

کتری با گردن غاز به شما امکان کنترل سرعت ریختن را می دهد. به راحتی می توانید به سازگار برای ، محلول قهوه خود را به طور مساوی با آب اشباع کنید تا استخراج شما کامل شود. اکنون می توانید تقلید کنید که چگونه متخصصان روی قهوه خود آب می ریزند. مقیاس دقیق اضافه کنید، و ممکن است مجبور نباشید بیش از 7.00 دلار برای یک بار دیگر ریختن قهوه زیبا بپردازید! همه کارها را می توانید خودتان انجام دهید.

هورا ، شما خود باریستا هستید!


قهوه هدیه با ریختن آب با استفاده از کتری با گردن غازاز یک قهوه متعادل که طعم بهتری دارد (هر روز) لذت ببرید

هرچقدر ساده به نظر برسد ، فقط تغییر کتری می تواند تکنیک ریختن را کامل کرده و یک فنجان قهوه خوشمزه درست کند.

هنگامی که بر مهارت اشباع یکنواخت قهوه خود تسلط پیدا کردید ، با یک فنجان قهوه متعادل و غنی که طعم بهتری دارد پاداش خواهید گرفت. دلیل این امر این است که ریختن یکنواخت آب گرم تضمین می کند که استخراج رایحه های قهوه سازگار است.

برای رفتن یک قدم جلوتر ، حتماً در یک آسیاب خوب سرمایه گذاری کنید و مقیاس دقیق. همچنین به خاطر داشته باشید که طراوت قهوه شما نیز مهم است.

وقت خداحافظی با قهوه نامتعادل و ناموزون است. قهوه ساز شما در شرف تغییر برای همیشه است!

هنگامی که به اندازه کافی به این دانش مجهز شدید ، قدم بعدی شما انتخاب یک کتری غاز مناسب برای خودتان است!

در پرک ، ما فقط تجهیزات تهیه قهوه را که دوست داریم و از آنها استفاده می کنیم وارد می کنیم. ما کارایی و زیبایی شناسی قوری های غاز هاریو را دوست داریم. ما سه کوزه غاز مختلف هاریو را ذخیره می کنیم. آنها را در زیر مشاهده کنید.


مرغ دریایی برای قهوه Hario کوپن برای قهوه

کتری هاریو بونو


پیشنهاد ما ($): برای مبتدیان – مقرون به صرفه ، عملی و آسان برای استفاده

این کوزه مینیمالیستی و ساخته شده به زیبایی با گلوی یک قو برای اجرای سرریز قهوه ضروری است.

  • ماده: فولاد ضد زنگ
  • ظرفیت: 1.2 لیتر
  • سازگار با انواع اجاق گازها ، از جمله القایی و برقی (سوت نمی زند)
  • طراحی فولاد ضد زنگ موج دار (نمایشگاه باشکوه)

نوشیدن قهوه چای Hario Fit

کتری برقی Hario Fit

پیشنهاد ما ($ $): برای افراد کم تجربه – طراحی ارگونومیک ، ریختن دقیق و راحت را فراهم می کند

با ریختن کوزه Hario V60 – مشکی مات ، به روش ریختن مهارت خود برسید. این یک کوزه خیره کننده برای باریستاهای حرفه ای و دوستداران خانه ، تقریباً مناسب برای هر سناریوی آشپزی است.

  • ماده: فولاد ضد زنگ
  • ظرفیت: 800 میلی لیتر
  • سازگار با انواع اجاق گازها ، از جمله القایی و برقی
  • دسته ضد کشش که راحتی هنگام ریختن را فراهم می کند

قوری قهوه مایع قوری هاریو

کتری مسی Hario Buono

پیشنهاد ما ($ $ $): برای نمایشگاه با تجربه / جزئیات گرا – نمایشگاه کلاسیک با کنترل جریان استثنایی

این نسخه مسی درجه یک با استفاده از همان طراحی کلاسیک کوزه اصلی آجدار Buono V60 ، قوری ها را به سطح جدیدی می رساند. با شیار طراحی مجدد و منحنی S کمی متفاوت ، کوزه مسی امکان کنترل بهتر ریختن را فراهم می کند.

  • ماده: عزیزم
  • ظرفیت: 900 میلی لیتر
  • کاملاً وزن شده برای کنترل استثنایی ریختن
  • روی گاز ، اجاق گاز یا اجاق برقی کار می کند

نکته: اگرچه می توان از این دیگهای بخار روی صفحه داغ برای گرم کردن آب استفاده کرد ، اما ما ترجیح می دهیم کتری را با آب بجوشانیم و آب جوشانده گرم را به گردن غاز به کتری منتقل کنیم. قبل از ریختن حتما صبر کنید تا آب شما خنک شود تا محلول قهوه خود را نسوزانید. ما 90-95 درجه سانتیگراد را به عنوان دمای ایده آل توصیه می کنیم. متناوباً ، هنگام جوش آمدن ، آن را از روی حرارت برداشته و با درپوش یک دقیقه صبر کنید.

استفاده از کتری با گردن غاز هیچ چیز پیچیده ای ندارد. به هیچ وجه تجربه قهوه سازی شما نسیمی بیش نخواهد بود.

وقت خداحافظی با فنجان های ترد و ناامیدکننده قهوه است.

دم می تواند آن را انجام دهد!


منابع:

http://www.manualcoffeebrewing.com/using-a-gooseneck-kettle-for-man–crew-brewing/

https://www.javapresse.com/blogs/pour-over/3-reasons-gooseneck-kettle-pour-over- کافی- دم کردن